Måndag!

Helllooojj!
Då va det måndag igen!
Rätt skönt så ja & filippa kan ha våra rutiner=)
Och det börjar alltid med ny blöja, Filippa kollar barnkanalen & ja läser tidningen i sängen såklart och sen lite Mys sen sover vi igen=)
Och ja har haft tur dom 2 senaste mornarna, Filippa brukar bara sova ca 30-40 min när hon somnar om men nu har det blivit 1,5 timme.. As skönt!

va & Fikade hos JImmy & malin i lördags på em.. Kul att prata bebisar, förlossning m.m,,. Nästan längtar tills nästa gång=) Men det får vänta 2-3 år om ja får bestämma=)


I lördags hade ja & Johanna kräftskiva.. Hon & ja=)
Riktigt mysigt hade hon dukat upp.. Med hattar & allt=)

Igår va ja hos pappa nästan hela dagen.. Fikade & käka Lunch.. Vi tog en promenad oxå så Filippa fick sova för sen åkte vi till Stigtomta & Hälsade på bror m familj.. Trevlans!

Igår fick Svärmoir reda på att det va en pensionär som vill sälja sin 3a utan mäklare så vi har lagt ett intresse=) Hoppas hoppas.. & att den blir billig då vi måste fixa dn..

Ska även kolla på en 4a nästa måndag.. Får se!"

Lite små nervös att gymmet ska ringa idag.. Vill ju så gärna och blir ju besviken om det inte blir.. Ända lättnaden är att ja får va hemma hela näösta helg.. Annars är ja borta hela helgen.. Men det är nyttigt både för Micke & Filippa.. Får se då..

Idag ska ja träffa Sofie...
Får se va vi gör..

Nä nu dags att duka fram frukost till Mig och prinsessan!
Herå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0